Woningoverval op vakantiepark

vrijdag 27 februari 2015

Putten - Op een vakantiepark aan de Nieuwe Prinsenweg in Putten heeft op donderdag 19 februari een woningoverval plaatsgevonden. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

De slachtoffers zijn een man en twee vrouwen van Poolse afkomst,die tijdelijk in Nederland werken. Op die donderdagavond rond 22.45 uur drongendrie gemaskerde mannen de vakantiewoning binnen op het park en bedreigden debewoners met een mes. Vervolgens gingen ze er vandoor met onder meer geld van demannelijke bewoner.

Van de daders is bekend dat ze Pools spraken en allen in hetdonker gekleed waren. Geen van de slachtoffers is gewond geraakt. De politiewerd pas op woensdag 25 februari ingelicht over het incident en heeft de zaak inonderzoek. Getuigen, die iets van de overval hebben gezien of gehoord, of dieandere informatie hebben over de zaak worden gevraagd zich te melden. De politieis bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan MeldMisdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(2015096154)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Putten | 112 alarmeringen Putten | Goedkoop Tanken in Putten | Supermarkten in Putten | Weerbericht Putten